Produkty pro antibiotika proti zánětu (1)

Karobová mouka - Zahušťovadlo, stabilizátor, zdroj vlákniny

Karobová mouka - Zahušťovadlo, stabilizátor, zdroj vlákniny

Johannisbrotkernmehl se získává ze semen johannisbrotového stromu a je to přírodní zahušťovadlo. Potravinářský průmysl jej již dlouho využívá díky jeho mnoha výhodám. Nyní si také získává domácí kuchyně koncových spotřebitelů. Tento superfood se skvěle integruje do veganské kuchyně, lze jej bez problémů použít jako náhradu za vejce a želatinu. Silněji váže tekutiny jako olej a vodu než škrob. Sportovci a siloví atleti používají johannisbrotkernmehl jako pomocný prostředek při pečení, protože je velmi nízkokalorické a navíc obsahuje pět procent bílkovin. Další skvělé složky této luštěniny jsou pektin, vitamíny skupiny B, sekundární rostlinné látky a minerální látky. Naše johannisbrotkernmehl je schváleno pro bio produkty. Vlastnosti produktu: Bezlepkové, bezlaktózové, veganské Označení potravin: E 410